Køb af killing

Når du køber en killing hos os, vil den være vaccineret 2 gange, chip-mærket, registreret i dansk katteregister, sundhedsforsikret samt den vil være neutraliseret. Killingen har stamtavle ved FiFE (International katteforbund). Der medfølger en lille madpakke, med det foder den er vant til og lidt legetøj. Killingerne vil være omkring 16 uger når de er klar til at flytte hjemmefra.

Européen er en aktiv race, som trives bedst med selskab af en anden kat og vores killinger sælges derfor ikke som enekatte, med mindre der er omstændigheder der gør, at det er i kattens interesse.

Prisen for en killing er 6000 kr uanset køn og farve. Der betales ved reservation et depositum på 1500 kr, som ikke refunderes hvis man fortryder. Det resterende beløb betales når man henter sin killing.

Hvis man overvejer at få en europé og ønsker at opleve racen, er man også meget velkommen til at kontakte mig, for et uforpligtende besøg. Vi viser gerne vores katte frem og fortæller om racen, også selvom det ikke er med henblik på at købe en killing lige nu.

Del siden