Om os

Vi er en familie på 4 som består af Camilla og Jan, samt vores to børn, Malthe på 9 år og Dina på 12 år. Jan arbejder som IT driftsspecialist og jeg arbejder i en vuggestue. Vi bor i Kjellerup i Midtjylland, i eget hus med have, hvor kattene har mulighed for at nyde frisk luft i deres lille løbegård. Resten af tiden er de indekatte og de har fri adgang til hele huset.


Jeg fik min første kat tilbage i 2005. Mit største ønske var dengang at få en racekat og det blev en exotic. Senere fik jeg også en perser og endnu et par exotics. Jeg blev også interesseret i katteudstilling og katteopdræt, og her hjalp opdrætterne af mine to exotics mig, med at komme i gang med at udstille og jeg købte også en avlskat fra dem. Jeg fik også mit stamnavn DK Bønsdorff's, men kom aldrig i gang med at opdrætte exotic.


Da vi desværre mistede vores perserkat i 2018, ønskede vi at prøve kræfter med en anden race - livet som børnefamilie lagde op til en lidt mere robust og aktiv race, så valget faldt på en Europé og det har vi bestemt ikke fortrudt. Da vi fik vores første europé Frej, prikkede det igen til lysten til katteopdræt og jeg fik mulighed for at købe en avlskat og fik mit første kuld Européer i 2020.


I dag har vi kun Européerne, efter min sidste exotic desværre måtte herfra i 2021, 13 år gammel. Han var min hjertekat og jeg vil altid savne ham, men tiden med persere og exotic er slut for mit vedkommende. Jeg ønskede mig en kat som i det store hele var uden racespecifikke helbredsproblemer og uden nogen ekstremer, og her var Européen bare perfekt. For mig er européen indbegrebet af "en rigtig kat" og man får virkelig mange gode oplevelser og glæder ved at dele sin tilværelse med en europé.


Vi har lige nu 5 européer. Vi er utrolig glade for vores katte og det er meget vigtigt for os, at finde det rette hjem til vores killinger. 

Løbegården, hvor Frej nyder udelivet i trygge rammer.

Løbegården, hvor kattene nyder udelivet i trygge rammer.

Valentin af Joynes Nesbi, min exotic som blev 13 år

Valentin, min exotic

Del siden