Om os

Vi er en familie på 4 som består af Camilla og Jan, samt vores to børn, Malthe på 7 år og Dina på 10 år. Jan arbejder som IT driftsspecialist og jeg er sygeplejerske, men igang med videreuddannelse. Jeg fik min første kat tilbage i 2005, så det har mest været min interesse at holde kat. Efterhånden er Jan også blevet mere begejstret for kattene, især efter vi har fået européerne. Vi har tidligere haft to exotic og en perser, men da vi desværre mistede vores perserkat i 2018, ønskede vi at prøve kræfter med en anden race - og det har vi bestemt ikke fortrudt. I dag har vi kun européer, efter min sidste exotic måtte herfra i 2021, 13 år gammel.

Vi bor i Kjellerup i Midtjylland, i eget hus med have, hvor kattene har mulighed for at nyde frisk luft i deres lille løbegård. Resten af tiden er de indekatte og de har fri adgang til hele huset.

Vi har lige nu 5 katte boende som alle er européer. Vi er utrolig glade for vores katte og det er meget vigtigt for os, at finde det rette hjem til vores killinger.

Løbegården, hvor Frej nyder udelivet i trygge rammer.

Løbegården, hvor Frej nyder udelivet i trygge rammer.

Valentin, min exotic

Valentin, min exotic

Del siden