Velkommen til Bønsdorffs opdræt af Europé

Bønsdorff er et mindre opdræt af racekatten europé. Jeg er medlem af JYRAK og Européklubben.

Her på siden kan du læse meget mere om racekatten europé (også kaldes europæisk korthår), samt om vores katte og killinger. Klik i menuen øverst, for at nagivere i hjemmesiden.

Bønsdorff's Frode Fredegod (sort sølv klassisk tabby)

Voksen europé søger nyt hjem

Sigga er 3 år og søger et nyt hjem, hvor hun kan få al den kærlighed og opmærksomhed hun fortjener ❤ Hun er en dejlig og skøn kat, som er meget sød at bo sammen med. Hun holder af at blive nusset. Hun er også glad for børn er vant til at bo sammen med to børn. Hun er meget smuk og har klaret sig godt på udstillinger, så har man lyst til det er det også en mulighed.

Hun vil gerne ud og bo som alenekat eller sammen med én anden rar kat. Hun vil fint kunne fungere som udekat, hvis man har de rette omgivelser. Ved fraflytning vil hun være revaccineret og sundhedstjekket og hun er naturligvis neutraliseret og chippet. Skriv til mig og fortæl om dig selv og hvad du kan tilbyde, hvis du er interesseret i at give Sigga et nyt hjem - Og kontakt mig også gerne, hvis du har nogle spørgsmål 🙂

Sigga i haven

Ny europé

Sidst i april flyttede Bea ind hos os. Hendes fulde navn er Wawe My B3 Barbarina og hun er fra svenske linjer. Hun blev hentet i Malmö og klarede rejsen til Jylland så flot. Hun faldt hurtigt til hos os og de andre katte. Hun er en meget sød og kærlig pige, med stor nysgerrighed og appetit på tilværelsen 😻
Vi forventer at hende og Frede skal have et kuld sammen til næste sommer ❤️

Udstiling Hedensted november 2021

Alle vores européer deltog i det store special show for européen i Hedensted d. 20. november. Her vandt Kaj i specialklassen "bedste farve".

Tak for et godt show 🤩

Kaj, rød sølv klassisk tabby killing på 6 måneder.